2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Duman sızdırmaz özelliğe malik olmaları ötürüsı ile yangın çabucak insanoğluın kötü zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Acil çıkış bapsı ismi ile bile malum bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birmebzul strüktürda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit takılamaz. Bazı binalar tasarruf saatleri dışında hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Tüm yangın kasası ve kanatları yüksek lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra mimarilabilecek sıva tamiratı ve boya davranışleri nedeniyle baplar mazarrat görmez.

Montaj: Yangın kapısı, yakınlarında şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Birmebzul şirket ve şirkete bu alanda iş veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve kişi güvenliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam derece almaktadır. 

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla bu arada maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması strüktürlabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı haza esenlayacak şekilde takılması müstelzim parçadır.

Sükselı bir boşaltma tasarı, deprem, sel ve yangın üzere afetlerde sakin kalmanıza, en emniyetli davranışı sergilemenize Yangın çıkış kapısı istanbul ve binayı eskiden vazgeçme etmenize yardımcı olacaktır.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı şiddetli direnç gösterirler ve yangının diğer alanlara yayılmasını önlemek dâhilin tasarlanmıştır.

Yangın direnci: Evgin çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanların emin tahliyesini esenlamalıdır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Yangın Kapısı Ne Takılır? Her binanın ehil evetğu düzlük ve ihtiyacı ayn önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı bilirkişi ekipler tarafından gestaltlmaktadır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında yaman ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek karınin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın bapsı montajı külliyen meraklı şekilde bünyelması gereken ve imalatta dört dörtlük şekilde ortaya çıkan üründe yanılma konstrüksiyonlmaması gereken bir fiillemdir.

Report this wiki page